Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین روز از سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در اصفهان با توجه به تبلیغات گسترده پیرامون حضور علاقه‌مندان به سینما در بخش پویانمایی با استقبال کمی روبه‌رو شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نخستین روز از سی‌امین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان با حضور شرکت‌کنندگان ایرانی و خارجی در سینماهای اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینما سپاهان اصفهان با اکران فیلم‌های پویا‌نمایی از ساعت 18 در حال برگزاری است. نخستین قسمت فیلم این سینما با اکران انیمیشن زاغک ناقلا محصول سال 2015 استرالیا ساخته ساندوجس و اوت‌وون‌مونشوپل انجام شد. این انیمیشن مناسب با رده سنی کودکان 5 تا 8 سال بوده است.

با توجه به تبلیغات گسترده‌ای که پیرامون برگزاری این جشنواره در اصفهان انجام شده ولی شهروندان اصفهانی و علاقه‌مندان به سینما استقبال چندان مناسبی از روز نخست جشنواره در قسمت آثار پویانمایی نداشته و سالن سینما سپاهان به میزان قابل توجهی با حضور علاقه‌مندان به سینما روبرو نشد.

انیمیشن زاغک ناقلا با اشاره به برگزاری مسابقات ماشین سواری در جنگل بوده که با حضور حیوانات توانست بینندگان را به تماشای این انیمیشن مشتاق نشان دهد. حیواناتی که از سایر جنگل‌ها برای انجام مسابقه حاضر شده و رقابتی زیبا را برای کودکان به نمایش گذاشته‌ بودند.

کارگردان انیمیشن زاغک ناقلا سعی در نشان دادن اهمیت کارگروهی و انتقال این مفهوم به کودکان را داشت که در قسمت‌های مختلفی از این انیمیشن می‌توان آن را مشاهده کرد. شخصیت اصلی این انیمیشن زاغک ناقلا بوده که با توجه به سختی‌های فروان و مشکلاتی که از سوی دیگر حیوانات برای وی به وجود آمده بود توانست این مسابقات را برای شادی دوستانش با پیروزی به پایان رساند.

شاید نکته قابل توجه این انیمیشن را در موضوع و کارگردانی آن بتوان مشاهده کرد زیرا انیمیشن زاغک ناقلا توانست درباره کودکان را به خوبی به انیمیشنی برای کودکان تبدیل کند. این انیمیشن با موضوعی جالب که کودکان را درگیر خود کرده بود توانست موضوعات آموزشی را نیز در اذهان کودکان درگیر کند که در نوع خود می‌تواند تحسین‌ برانگیز باشد.

دوبله مناسب این انیمیشن کمک بسیاری در جذب تماشاگران برای مشاهده ادامه آن را داشت افراد حاضر در سالن سینما ارتباط خوبی را به سبب این دوبله با انیمیشن برقرار کردند.

قسمت دوم از روز نخست جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در سینما سپاهان اصفهان با اکران انیمیشن فهرست مقدس انجام شد. این انیمیشن محصول کشور ایران بوده و ساخت محمد امین همدانی است. انیمیشن فهرست مقدس سومین انیمیشن محمد امین همدانی بوده که برای رده سنی 9 تا 15 سال ساخته شده بود و برای نخستین بار نیز به اکران گذاشته شده است.

متأسفانه دومین قسمت اکران انیمیشن در سینما سپاهان اصفهان نیز همانند اکران انیمیشن زاغک ناقلا از استقبال مناسبی از سوی علاقه‌مندان به آثار پویانمایی انجام نشد.

انیمیشن فهرست مقدس درباره اختلافات حاکم شهری در یمن با یکی از تاجران آن شهر است که به دنبال نابودی یکدیگر هستند. این انیمیشن ژانری شبیه به فیلم‌های جنایی و اکشن داشت که کارگردان آن توانست بود ارتباط خوبی را میان موضوع آن و نوجوانان برقرار کند.

یکی از کودکان حاضر در سالن سینما پیرامون انیمیشن فهرست مقدس به خبرنگار تسنیم گفت: موضوع انیمیشن را بسیار دوست داشتم و با انیمیشن‌هایی که تا کنون مشاهده کرده‌ بودم تفاوت بسیاری داشت.

وی افزود: نکته جالبی که این انیمیشن برای من داشت صورت شخصیت‌های آن بود که با توجه به شباهت بسیار آن‌ها به انسان‌ها ولی چهره آن‌ها تفاوت بسیاری با افراد عادی دارد و این مسئله ذهن من را بسیار مشغول به خود کرد البته شاید نقطه متمایز آن نسبت به دیگر انیمیشن‌ها همین موضوع بوده است.

به گزارش تسنیم سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوانان از 9 تا 12 تیرماه در اصفهان در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

R41346/P1357/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث «پل آستر» در سینما

«پل آستر» در کنار این که نویسندگی ماهر و سرشناس بود، در فیلمنامه‌نویسی و حتی کارگردانی در سینما نیز فعال بود.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» رمان‌نویسنده معروف آثاری چون سه‌گانه «نیویورک» در حالی در سن ۷۷ سالگی به دلیل عوارض ناشی از بیماری سرطان درگذشت که نه تنها چهره‌ای شاخص در دنیای ادبیات بود، در عرصه سینمایی نیز تاثیرات زیادی داشت و ۱۸ رمان از آثار او از جمله «موسیقی شانس» به فیلم تبدیل شدند.

او خودش نیز وارد عرصه فیلمنامه‌نویسی شد و کار خود را با نگارش فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی «هاروی کایتل»، «ویلیام هرت» و «جیانکارلو اسپوزیتو» آغاز کرد و این اثر جایزه بهترین فیلمنامه اول را برای آستر از جوایز مستقل اسپریت به ارمغان آورد. همچنین فیلم «دود» که کارگردانی آن را «وین وانگ» بر عهده داشت، موفق به کسب خرس نقره‌ای جایزه هیات داوران از چهل و پنجمین جشنواره فیلم برلین هم شد.

«پل آستر» در دنباله فیلم «دود» با عنوان «صورت آبی» که در سال ۱۹۹۵ ساخته شد در کنار «وین وانگ» به صورت مشترک کارگردانی فیلم را نیز بر عهده داشت و این کمدی که بار دیگر با نقش‌آفرینی «هاروی کایتل» و «جیانکارلو اسپوزیتو» به همراه« لو رید»، «میرا سوروینو» و «مدونا»‌ بود با نقدهای متفاوتی رو به رو شد.

این نویسنده در فیلم «مرکز جهان» در ۲۰۰۱ با فیلمنامه‌ای مشترک با «وین وانگ» بار دیگر کارگردانی را تجربه کرد. این فیلم که نخستین نمایش جهانی خود را در پنجاه و چهارمین جشنواره فیلم کن تجربه کرد، نامزد دریافت جایزه مستقل اسپریت برای بهترین بازیگر زن (مولی پارکر) شد.

در سال ۱۹۹۸، آستر فیلم «لولو روی پل» را نویسندگی و کارگردانی کرد و در سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی «دیوید تیولیس»، «ایرنه جاکوب» و «مایکل ایمپریولی» بار دیگر نگارش فیلمنامه و کارگردانی را بر عهده داشت.

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این اتفاق به دلایلی به نوشتن نخستین کتاب خاطرات این نویسنده منجر شد؛ «اختراع انزواء»  که در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه» (۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس» (۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان